Bel ons gratis: 0800 20 292 wij zijn 24/7 bereikbaar
Hulp
De 7 meest gestelde vragen Sluit
Wat is MyVanbreda?
MyVanbreda maakt onderdeel uit van verzekeringsmakelaar Vanbreda Risk & Benefits, de grootste onafhankelijke makelaar in België. MyVanbreda selecteert voor jou de beste producten en onderhandelt de ruimste waarborgen. Vanbreda Risk & Benefits is als makelaar gespecialiseerd in het adviseren over en het aanbieden en beheren van verzekeringsovereenkomsten.
Waarom registreren?
Door je te registreren, kennen we je werkgever. Net hierdoor krijg je toegang tot verzekeringen aan voorwaarden die nergens anders te vinden zijn. Bovendien heb enkel jij nadien toegang tot je contracten en gegevens.
Wat kost overstappen van verzekering?
Overstappen van verzekering kost je helemaal niets! Beter nog, wij regelen de overstap volledig voor jou, zonder dat je daarvoor zelfs maar uit je stoel hoeft te komen.
Hoe kan MyVanbreda zoveel korting bieden?
Via MyVanbreda wint zowel de verzekeringsmaatschappij als de makelaar enorm aan efficiëntie. Bovendien heeft Vanbreda Risk & Benefits een sterke onderhandelingspositie bij de verzekeringsmaatschappijen voor de bepaling van de basispremie. En omdat we deze kortingen graag doorrekenen aan de klant, kan jij van dit voordeel genieten.
Zijn mijn gegevens veilig?
Ja, je gegevens zijn volledig veilig op MyVanbreda. Je gegevens worden verwerkt en bewaard in de beheersplatformen van Vanbreda Risk & Benefits. De medewerkers gaan bovendien vertrouwelijk met deze informatie om.
Wat als ik mij bedenk?
Je kan binnen een termijn van 14 dagen de overeenkomst herroepen, zonder dat je hiervoor een reden moet op geven. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag dat MyVanbreda je de overeenkomst bevestigde. Hoe je het herroepingsrecht dient uit te oefenen, vind je in de footer.
Wat als ik van werkgever verander?
MyVanbreda en haar voordeeltarieven zijn geldig voor de werknemers van de aangesloten bedrijven en alle inwonende familieleden. Wanneer je het bedrijf verlaat, kan je contract blijven doorlopen. De verzekeringsmaatschappij behoudt zich wel het recht om de premie aan te passen overeenkomstig de normale marktomstandigheden en dit vanaf de eerstkomende vervaldag van je contract.
Automatische herberekening: élk jaar de goedkoopste verzekering
Terug

Automatische herberekening: élk jaar de goedkoopste verzekering

Een belangrijke toegevoegde waarde van je verzekeringsmakelaar bestaat erin om voor jou permanent de beste polissen te onderhandelen op de verzekeringsmarkt. Maar hoe vaak heeft jouw makelaar je al opgebeld om te zeggen dat je premie verlaagd wordt of je waarborgen verbeterd?

Precies: veel te weinig. Misschien zelfs nog nooit!

Nochtans is de verzekeringsmarkt permanent in beweging, waardoor je vaak mooie voordelen kunt doen.

Bij MyVanbreda maken we er daarom een erezaak van om je van élk voordeel, groot of klein, te laten meegenieten. Daarom introduceren we een gloednieuwe service: de jaarlijkse herberekening van je verzekeringspolis.

Hoe gaan we tewerk?

    1. We zullen jaarlijks een automatische herberekening doen van je verzekeringspolis, en dit op basis van de parameters van het jaar voordien.
    2. Als blijkt dat de premie die je momenteel betaalt hoger is dan de nieuwe premie, gaat er bij MyVanbreda een rood lampje branden. Wij zullen je (4 maanden voor vervaldag) een e-mail sturen waarin we je adviseren om een simulatie uit te voeren en meteen ook een voordeligere polis af te sluiten.
    3. Ook wanneer blijkt dat je nog steeds de meest voordelige polis hebt, zullen we je hiervan op de hoogte brengen.

Uiteraard kan je situatie in de loop van het voorgaande jaar gewijzigd zijn, bijvoorbeeld door een andere woonplaats, een verbouwing of een ongeval in fout. Laat dit je er echter niet van weerhouden om opnieuw de stappen te doorlopen en te kijken wat voor jou de beste polis is.

Deze nieuwe service belichaamt helemaal waar MyVanbreda voor staat: de beste voorwaarden gekoppeld aan het beste gebruikersgemak. Geniet ervan!

Het MyVanbreda-team

Een voordelige verzekering afsluiten? Dat kan!

Registreer Inloggen

Lees ook deze blogs

Zorgeloos op reis dankzij MyVanbreda

7 may 2018, 13:14

Vertrek jij binnenkort op reis? Een reisverzekering is daarbij zeker geen overbodige luxe!
We stellen je daarom ons nieuwste product voor: de reisverzekering van MyVanbreda. De meest complete reisverzekering op de markt. En dit aan een uiterst scherpe premie.

Bekijk dit artikel

Op één jaar tijd meer dan 500 keer bespaard

21 september 2017, 16:08

Een jaar geleden zag MyVanbreda het levenslicht. Ondertussen hebben meer dan 500 werknemers via ons een fikse korting kunnen realiseren. Een overzicht van één jaar besparen.

Bekijk dit artikel